Druk bezochte jeugdtoernooien

Twee volle zaterdagen met voetbal, plezier en sportiviteit. Editie 2024 van ons jaarlijkse pupillentoernooi was weer een groot succes. Verspreid over twee zaterdagen was sportpark Nieuw-Zuid de gastheer van meer dan 230 teams en daarmee zo’n 1.900 voetballers.

Beide zaterdagen waren ook dit jaar verdeeld in een ochtend- en een middagdeel, waarin in totaal meer dan 400 wedstrijden werden afgewerkt. Zaterdag 15 juni was ingepland voor de JO7, JO9/MO9 en de JO11 teams. Op zaterdag 22 juni waren de JO8, JO10/MO10, MO11 en de JO12 teams aan de beurt. Het deelnemersveld bestond uiteraard uit alle Quick Boys teams, teams van diverse verenigingen uit de regio maar ook van clubs van ver daarbuiten. Zo mochten we bijvoorbeeld teams ontvangen uit Oostvoorne, Hellevoetsluis, Rotterdam, Woerden, Hilversum, Eemdijk, Amsterdam, Heemstede en zelfs Purmerend. Het is erg mooi dat meerdere verenigingen elk jaar met veel plezier terugkomen en er een dagje uit van maken en in een paar gevallen zelfs per touringbus naar ons sportpark afreizen.

We kijken terug op twee mooie dagen met een druk en gezellig sportpark Nieuw Zuid. Na afloop van de poulewedstrijden werd traditiegetrouw elk team verwelkomd op de hoofdtribune voor de prijsuitreiking. Hierbij werden alle teams één voor één omgeroepen voor de ‘walk of fame’, waarbij elke speler een mooie beker in ontvangst mocht nemen, gevolgd door een teamfoto op het bordes. Mooie momenten voor elk team, ongeacht de eindklassering in de poule.

De club bedankt alle deelnemende teams, trainers en begeleiders voor hun bijdrage aan twee geslaagde dagen. Verder is de club dankbaar voor de ondersteuning van sponsoren en de inzet van veel vrijwilligers. Dankzij hun inzet is er weer een prachtig evenement op Nieuw-Zuid neergezet.

Foto's zaterdag 15 juni

Foto's zaterdag 22 juni