Quick Boys speelt gelijk tegen ODIN'59: 1-1

Gisterenavond oefende Quick Boys op eigen veld tegen ODIN’59. In een vermakelijke wedstrijd speelden de blauwwitten met 1-1 gelijk tegen de lijstaanvoerder van de Hoofdklasse A. Na een kwart wedstrijd opende Yassine Ibrahimi de score namens de bezoekers, waarna invaller Thom de Vries de gastheren vlak voor tijd de verdiende gelijkmaker bezorgde.

Trainer Ted Verdonkschot begon met een mix van talenten en spelers die die afgelopen weken minder speeltijd kregen. Zo verschenen Stefan van der Plas en Joey Ravensbergen aan de aftrap en speelden Henry Opoku, Jesse Driebergen en Tommy Bekooij vanaf het beginsignaal. Ook Jaap van Duijn maakte zijn opwachting in het elftal van de blauwwitten.
ODIN’59, die de competitie in de Hoofdklasse A uitstekend begonnen is, verschool zich niet op het tweede veld van sportpark Nieuw Zuid en speelde vol op de aanval. Een leuke, open eerste helft was het gevolg. De Heemskerkers opende de score, nadat een diepe bal van Jay Kroon verkeerd werd ingeschat en buitenspeler Ibrahimi mocht afronden: 0-1. Quick Boys kreeg in het restant van het eerste bedrijf diverse mogelijkheden om langszij te komen maar het vizier van onder andere Milan Hoek, Stefan van der Plas en Driebergen, die nog voor rust geblesseerd uitviel, stond niet op scherp.

Na de doelwisseling was het spelbeeld veel eenzijdiger. Quick Boys viel aan zonder heel veel grote kansen te kunnen creëren en ODIN’59 beperkte zich tot tegenhouden. Invaller De Vries beloonde zijn goede invalbeurt met een fraai doelpunt van afstand en bepaalde hiermee de eindstand op 1-1.