Speelronde landenteams van zaterdag 14 april

o.a. eerste kampioen bekend bij 7×7
7-7
DENEMARKEN KAMPIOEN!!!!!!!!!!

De eerste wedstrijd bij de 7-7 ging tussen Ierland en Belgie. Beide teams waren flink aan elkaar gewaagd. De Ieren waren net iets doeltreffender dan de Belgen. Voor Ierland scoorden Jesse en Joris, voor Belgie maakte Peter een doelpunt.

De tweede wedstrijd was de kraker tussen Engeland en Denemarken. de Denen hadden aan 1 punt voldoende om de titel binnen te halen. Na een spannende pot voetbal met mooie combinaties over en weer eindigde de wedstrijd in een gelijkspel 2-2. Voor de Engelsen scoorden Asher en Quinnten. Voor de Denen was het wederom topscorer Kaj die zijn team naar de titel schoot.

Tim, Bram, Jasper, Benjamin, Sem, Stan en Kaj en natuurlijk coach Herman van harte gefeliciteerd met de titel.
Bijgaand een mooie kampioensfoto voor jullie. (vader Hans bedankt)

De derde wedstrijd ging tussen Spanje en Portugal. De Spanjaarden zijn met een goede opmars bezig, sinds de zon schijnt hebben ze geen punten meer verspeeld.Eindstand 4-1 voor Spanje, doelpuntenmakers Spanje 2x een gastspeler en 1x Joris en Bono, voor Portugal scoorde Wouter.

4-4
Bij de 4-4 spelen de nr 5 t/m 8 (verliezerspoule) en de nr 1 t/m 4 (winnaarspoule) een interne competitie.

De eerste wedstrijd ging tussen Frankrijk en Nederland. Voor Nederland was het sterspeler Boaz die het verschil maakte. Eindstand 4-2 voor Nederland 4x Boaz, voor de Fransen scoorden Olivier en Maarten beide 1x.

Wales won in een doelpuntrijk duel met 6-5 van Finland. Grote man aan de zijde van Wales was Ceesy, hij maakte alle doelpunten voor Wales, voor de Finnen scoorden Ibrahim 2x, Tim 1x en Stan 2x.

Griekenland en Oostenrijk speelden ook weer tegen elkaar. De Grieken waren een stuk scherper in de afwerking. Eindstand 3-0 voor Griekenland doelpuntenmakers Sven 2x en Pascal 1x, de Oostenrijkers konden vandaag het net niet vinden.

Zweden en Italie zorgden samen voor een mooie pot voetbal. Beide teams waren flink aan elkaar gewaagd, het was uiteindelijk Zweden die er met de winst vandoor ging. Eindstand Zweden-Italie 2-1, Voor Zweden scoorden IJsbrand en Lucas, voor Italie scoorde Rick.

Coordinator Landenteams

Geef een antwoord