Uitwedstrijd op Nieuw Zuid zien? Dat kan!

Zaterdag 3 september speelt Quick Boys een uitwedstrijd bij HHC Hardenberg. Beide ploegen zijn tot nu toe foutloos en zullen dat ook deze zaterdag graag zo willen houden. Hoe dan ook zal er minimaal een ploeg minder zijn die van de volle buit kan spreken.

Alle ingrediënten zodoende aanwezig om een spannende wedstrijd te verwachten. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om naar Hardenberg te reizen, hoef je deze wedstrijd niet te missen. Quick Boys TV zal bij de wedstrijd aanwezig zijn om deze live uit te zenden. Om de wedstrijd live te kunnen bekijken, ga je naar het kanaal van Quick Boys op de website van Eyecons. Is het de eerste keer dat je een live uitzending bekijkt en weet je niet precies hoe dit werkt? Dan vind je bijgaand een instructie.

Natuurlijk is het bekijken van wedstrijden van Quick Boys met wat reuring om je heen altijd een stuk leuker. Thuis op de bank zal dat waarschijnlijk dan ook wat minder zijn. Ook in Katwijk kan je alsnog het sfeertje mee krijgen met het kijken van de live uitzending. De wedstrijd wordt ook uitgezonden in het clubhuis én in de Business Club van Quick Boys. Kom dan ook gerust gezellig naar Nieuw Zuid zaterdag.