UPDATE: Kaartverkoop dorpsderby Katwijk – Quick Boys

De voetbalvereniging Katwijk heeft 1370 kaarten aan onze vereniging beschikbaar gesteld voor het bezoek aan de dorpsderby van 21 september aanstaande. Op last van de autoriteiten is het aanvangstijdstip vervroegd naar 12:30 uur en mogen Quick Boys-supporters de wedstrijd uitsluitend via een combiregeling bezoeken. Wij wijzen u erop dat de combiregeling strikt gehandhaafd wordt.

De voorverkoop voor leden is op vertoon van een geldige en gescande ledenpas op woensdag 11 september aanstaande van 19:00-21:00 uur. Per lid kan bij vertoon van een tweede geldig gescande ledenpas (van een ander lid) maximaal 2 combitickets gekocht worden. De voorverkoop aan niet-leden is een dag later op donderdag 12 september, eveneens van 19:00-21:00 uur. Niet-leden kunnen op vertoon van hun ID-bewijs één combiticket kopen.

Combiticket senioren en jeugd € 20,- 

UPDATE! De Club en Supportersvereniging sponsoren ieder € 2,50 zodat de totale kosten van het combiticket € 15,- bedragen.

Kaarten kunnen alleen met PIN worden afgerekend.                                                                                       

Er wordt op de wedstrijddag van 21 september a.s. vanaf 10:45 uur een pendeldienst naar De Krom gestart. De busopstelplaats is de Sportlaan die voor die gelegenheid door de gemeente voor het doorgaande verkeer is afgesloten. Voor een vlotte afwikkeling van het vervoer van en naar de wedstrijd verleent de politie Katwijk al haar medewerking. De kaartcontrole vindt plaats bij entree van de bus en mogelijke visitatie vindt plaats bij de entree op De Krom.

Noot 

Het bestuur verzoekt u ruim op tijd voor vertrek aan de Sportlaan aanwezig te zijn. Uw bestuur heeft de autoriteiten er op gewezen dat bij een succesvolle kaartverkoop er wachtrijen op vervoer ná de wedstrijd naar Nieuw Zuid kunnen ontstaan. 

Het bestuur

Geef een antwoord