Youssef El Kachati komt per direct de aanval versterken

Op de slotdag van de winterse transfermarkt heeft de Technische Commissie van K.v.v. Quick Boys een tussentijdse aanwinst weten te strikken. Youssef El Kachati, die een contract tot het einde van het seizoen tekent, moet de aanval van de blauw-witten van nieuwe impulsen gaan voorzien. De geboren Leidenaar komt over van het Belgische KVC Westerlo en is vandaag door de voetbalbond speelgerechtigd verklaard.

De 22-jarige El Kachati groeide op bij competitiegenoot Noordwijk, voordat hij in het seizoen 2016-2017 de overstap maakte naar de jeugdopleiding van de profs van Sparta Rotterdam. Op Het Kasteel ontwikkelde de veelzijdige aanvaller zich uiteindelijk tot een vaste waarde in het beloftenteam en debuteerde hij onder trainer Henk Fräser in het eerste elftal van de oudste profclub van Nederland.

,,Wij zijn heel blij dat we met het aantrekken van Youssef onze aanval met onmiddellijke ingang hebben kunnen versterken,” geeft bestuurslid Selectievoetbal Gert Pluimgraaff aan tijdens de presentatie van de speler. ,,Een aantal seizoenen geleden sprak ik namens Quick Boys al eens met hem, maar destijds maakte hij een andere keuze. Nu gaan we alsnog de samenwerking aan. Youssef is een fysiek sterke en doelgerichte aanvaller die iets extra’s kan toevoegen aan onze voorhoede.”

De clubleiding van de blauw-witten wil Youssef El Kachati van harte welkom heten en wenst hem veel plezier en succes toe op sportpark Nieuw Zuid.