Ricardo Kuijvenhoven tekent nieuw contract

De Technische Commissie van de club heeft met Ricardo Kuijvenhoven overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis. Het aflopende contract wordt met één seizoen verlengd en dus gaat de pas 23-jarige Leidenaar op voor zijn zevende jaar in de A-selectie van de blauw-witten.

De exponent uit de eigen jeugdopleiding werd in het seizoen 2016-2017 op jonge leeftijd overgeheveld naar de hoofdmacht. De naam van de technisch begaafde middenvelder verscheen sindsdien met enige regelmaat op het wedstrijdformulier. Het aantal optredens had veel hoger kunnen uitvallen, ware niet dat Kuijvenhoven in de afgelopen jaren werd geplaagd door vervelende blessures. Ook nu staat hij met een kwetsuur langs de kant, maar de linkspoot is op de weg terug en hoopt snel zijn rentree op de velden te kunnen maken. Met de contractverlenging spreekt de Technische Commissie vertrouwen uit in de speler die altijd de voetballende oplossing zoekt.

Langs deze weg wordt Ricardo Kuijvenhoven van harte gefeliciteerd met zijn nieuwe contract en wenst de clubleiding hem veel plezier en succes toe met het vervolg van zijn voetballoopbaan op sportpark Nieuw Zuid.