MO19-1 mist scherpte

De meiden van de MO19-1 konden lang meedoen tegen het op de 4e plaats staande K.M.D. uit Wateringen.

Met veel strijd haalde ze de angel uit het spel van de tegenstander en kregen de meiden voor rust ook de beste kansen. Gebrek aan scherpte zorgde voor een 0-0 ruststand.
Na rust drong K.M.D. met de wind mee aan en dan gaat de oude voetbalwet gelden, als je zelf niet scoort…… na een ongelukkig moment in de achterhoede kwam K.M.D. op een 0-1 voorsprong. Niet veel later kwam de eindstand (0-2), uit een corner, op het bord te staan.
Ondanks aandringen van Quick Boys lukte het niet om uit de spaarzame kansen de aansluitingstreffer te maken hoewel Danielle van Duijvenvoorde er met een mooie kopbal (uit een corner) op de paal nog heel dichtbij kwam.