MO11-3 wint en behoud koppositie

De MO11-3 wint van Ter Leede en behoudt de koppositie
Zaterdag 20 november.

Het coronaspook waart weer rond en heeft vandaag voor veel afgelaste potjes gezorgd. De wedstrijd van vandaag kan gelukkig gespeeld worden, maar de ploeg mist wel 3 speelsters. Benthe en Livy, die al een poosje meetrainen, mogen vandaag met trots de blauwwitte kleuren verdedigen.
Met de ouders weer jammerlijk achter de hekken beginnen de meiden vandaag met de coaches Patrick en Willem aan de wedstrijd. Er wordt behoorlijk getikt door de dames. De bal gaat snel, tikki takka, van voet naar voet. Eef krijgt de bal van Marylin, deze speelt naar Zarah, die geeft voor en Lize knalt de bal tegen de touwen. Binnen een kwartier staat het zelfs 2-0. Sanne schiet de bal snoeihard binnen.

In de 2e helft word het ineens 2-1. Ter Leede heeft een talentvol dribbelaartje in huis waar de verdedigers hun handen vol aan hebben. Ter Leede drukt behoorlijk door, maar de verdediging met Jette, Annalyn en Sanne weet van geen wijken en staat als een huis. Sarah, Benthe en Livy zorgen dat de meiden soms even verlost zijn van de roodgeeldertjies. Maar na een dieptepass van Zarah op de altijd loerende Lize word het met een bekeken schot 3-1. Punten in de tas zou je denken. Maar net als corona komt Ter Leede steeds weer terug. Het wordt na een fraaie solo 3-2.
Zarah weet uit een corner plots met een indraaier de verdediging te verrassen en krult de 4-2 binnen. Sanne frommelt plots een van de Sassenheimsters bijna onder het gras, met een pingel als gevolg. Deze wordt echter naast geknald. Een vrije trap na een handsbal wordt nog wel raak geschoten, maar de blauwwitten trekken de wedstrijd zonder Renee, Suze en Annelot toch nog knokkend over de streep.

Volgende week spelen de sterren uit bij Voorschoten, hopelijk weer met ouders langs de lijn. Tot dan!