MO13-3 strijdend ten onder tegen SJC

De wedstrijd vandaag was erg vroeg 8:00 aanwezig zijn en 8:30 voetballen. Door blessures en ziektes miste het drie meiden, dus vandaag maar 1 wissel.

De meiden begonnen de wedstrijd, ondanks het vroege tijdstip, fris en aanvallend, echter kon er geen vuist gemaakt worden. Langzamerhand begon SJC de overhand te nemen. Dit resulteerde uiteindelijk in een 0-3 ruststand.

De meiden kregen maar geen grip op de counters van S.J.C.
De tweede helft begon Quick Boys ook weer sterk, maar helaas moesten de meiden verder met tien vanwege blessures in het team. Zo nu en dan konden ze nog gevaarlijk worden, maar het was een beetje roeien tegen de stroming in.

SJC kon in de 2e helft nog drie keer scoren en bepaalde de eindstand op 0-6. Er werd ook nog een penalty gemist, briljant gestopt door keepster Roos.
Er is gestreden voor wat ze waar waren, maar het wilde de kant van de thuisploeg niet op vallen. Volgende wedstrijd weer opnieuw beginnen en staat de stand weer op 0-0.