JO10-4 kan geen vuist maken

Na een voetballoze zaterdag mochten de jongens van de JO10-4 vandaag weer de wei in. Zonder Joris, die zich helaas moest afmelden.

Vol goede moed startten de boys aan de wedstrijd, maar al snel bleek dat de tegenstander een levensgevaarlijk duo had meegebracht. Joshua kon zijn doel in de beginfase nog knap schoon houden, maar moest uiteindelijk toch capituleren. Oegstgeest liep uit naar 4-0. Gelukkig heeft Quick Boys altijd nog Levi in de gelederen. Deze behendige middenvelder wist de marge te verkleinen naar 3.

Toch scoorde Oegstgeest weer. De 1-5 was voor de blauwwitten het startsein voor een offensief. Sem Kulk scoorde de 2-5, wederom Levi verzorgde de 3-5 en rots in de branding Efraïm wist de thuisploeg weer vlakbij de tegenstander te krijgen door de 4-5 te scoren. Oegstgeest leek rijp voor de slacht, maar dacht daar zelf anders over. Het levensgevaarlijke duo werd weer ingezet. Ondanks de uitstekende slidings van mandekker Huig, de goede passes van Sem Jonker en de rushes van Stein, wisten de gasten de stand uiteindelijk naar 4-9 te tillen. Geen punten voor Quick Boys vandaag, maar aan de inzet heeft het niet gelegen!