Kaartverkoop en busreis GVVV – Quick Boys

Aanstaande zaterdag speelt Quick Boys eindelijk weer eens een uitwedstrijd in competitieverband. De blauw-witten zijn dan te gast in Veenendaal bij voetbalvereniging GVVV. Het eerste elftal van Quick Boys kan de steun van de supporters weer heel goed gebruiken om een goed resultaat te halen. Daarom organiseert de Supportersvereniging een busreis naar Veenendaal tegen een zeer voordelig tarief.

Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je dan donderdag 5 september tussen 20:00 en 21:30 uur in het clubhuis op bij de bestuursleden van de Supportersvereniging. Helaas ontkomen wij ook niet aan de prijsstijgingen van de busmaatschappijen. Toch proberen we de kosten beperkt te houden: de kosten van een buskaart bedragen € 12,50 en er dient ook gelijk een toegangskaart gekocht te worden voor € 10,00.

De bus vertrekt om 12:30 uur vanaf de Laan van Nieuw-Zuid. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

Indien u op eigen gelegenheid naar Veenendaal reist, dient u op donderdagavond al een toegangsbewijs te kopen. Aan de deur is géén verkoop voor supporters van Quick Boys.