Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn van levensbelang voor een voetbalvereniging als K.v.v. Quick Boys. Niet alleen trainen en begeleiden vrijwilligers de vele elftallen, ze onderhouden ook het complex en maken de kleedkamers schoon. Daarnaast is er elke zaterdag een grote groep vrijwilligers aanwezig om de kantine draaiende te houden en voor het organiseren van verschillende activiteiten. Tel hier de EHBO’ers, suppoosten bij de wedstrijden van het eerste elftal en andere talloze vrijwilligers bij op, en je kunt terecht stellen dat de vrijwilligers het hart van de vereniging vormen.

K.v.v. Quick Boys kan al rekenen op een grote groep vrijwilligers, maar kan altijd mensen gebruiken die iets voor de club willen doen. Wil jij op zaterdag kinderen en volwassenen met een lach op hun gezicht zien, meld je dan aan als vrijwilliger via het contactformulier. Vrijwilliger zijn bij Quick Boys is een dankbare tijdsbesteding, waarvoor je veel gezelligheid, mogelijkheid tot verdere persoonlijke ontwikkeling en een jaarlijkse feestavond terugkrijgt. Meld je nu aan!

Vacatures
Gezegd kan worden dat Quick Boys drijft op vrijwilligers. Zij zijn het blauwwitte bloed wat door de club stroomt.
Je kan veel voor de club betekenen, zie hieronder een lijstje met vacatures en ga na wat je voor Quick Boys kan betekenen.

Vrijwilligers gezocht voor de Kantinecommissie
De kantinecommissie heeft reeds nieuwe versterkingen kunnen verwelkomen waar men zeer dankbaar voor is. Desalniettemin zijn er door ziekte en andere omstandigeheden helaas weer wat vrijwilligers weggevallen.
Bij deze de dringende oproep aan alles en iedereen die de club een warm hart toedraagt om zich te melden als vrijwilliger voor het kantineteam en zich aan te sluiten bij het (nog steeds!!) enthousiaste en gezellig team van de kantinecommissie. Ben je zelf niet in de gelegenheid of heb je andere activiteiten binnen de club, spreek dan je vader, moeder, broer, zus, tante of oom aan, wellicht zijn zij net aan een dergelijk gezellig tijdsverdrijf toe.
Voor meer informatie of aanmelding kun je terecht bij een van de medewerkers achter de bar. Je kunt daarnaast ook een mail sturen.

Cameramensen en/of video editors
Het team van QuickBoys.TV (onderdeel van de MultiMedia Commissie – Video- en fototeam) is op zoek naar versterkingen op het gebied van camerawerk en videomontage. Iedere week trachten de leden van het team een voorbeschouwing te verzorgen alsmede wedstrijdbeelden en een nabeschouwing.
Het team streeft naar kwaliteit en kan hier wat extra handen graag gebruiken.
Heb je wat gevoel en ervaring bij het filmen voor prive doeleinden dan is dat in principe genoeg. Je zal worden opgenomen in een jong en enthousiast team en binnen korte tijd zal je veel worden bijgebracht.
Ervaren mensen zijn uiteraard zeer welkom, zeker op het gebied van videomontage. Heb je ervaring met programmas als Pinnacle, Premiere, Magix of dergelijke pakketten en spreekt bovenstaande je aan, meld je dan aan via het contactformulier.

Vrijwilligers gezocht voor Toegangscontrole , Steward- en suppoostgroep, EHBO- of BHV team
Hierbij de oproep voor vrijwilligers die interesse hebben om de de steward- en suppoostgroep te versterken. Versterking van het EHBO- of BHVteam? U bent van harte uitgenodigd. Ook worden er vrijwilligers gevraagd die voorafgaande aan de wedstrijd de handscanners willen bedienen.
Meldt u zich bij:
Peter Hoek, tel. 06-30174655;
Marcel Arkesteijn, tel. 06-29141568.

Daarnaast zijn er nog vele andere commissies die altijd versterking kunnen gebruiken. Spreek eens een bestuurlid of een van de vele vrijwilligers aan, zij kunnen u zeker wegwijs maken!