Supportersvereniging Quick Boys

“You can change your wife, change your politics, change your religion. But never, never can you change your favourite football team!” Het is een quote van de flamboyante Franse oud-voetballer Eric Cantona. Van de gemiddelde Quick Boys-supporter kan niet gezegd worden dat hij niet trouw is aan zijn club. Juist als alles tegenzit, komt onvoorwaardelijke loyaliteit bij hem naar boven. Het is voor het bestuur van de Supportersvereniging Quick Boys dan ook een eer om de belangen van de blauw-witte aanhang te behartigen.

De Supportersvereniging helpt de fans sinds jaar en dag, door het organiseren van diverse activiteiten op en rond het sportpark. Van busreis tot feestavond, van voetbalquiz tot merchandising: de Supportersvereniging, die op 10 februari 2018 haar 40-jarig jubileum heeft mogen vieren, staat klaar voor haar leden.

Daarnaast is de goede samenwerking met de Tifosi QB, de sfeercommissie van de club, niet meer weg te denken. Rondom de wedstrijden van het eerste elftal organiseert deze commissie de nodige sfeeracties. Ook bij de evenementen van de Supportersvereniging zijn de leden van deze commissie aanwezig om een helpende hand te bieden. En tijdens de populaire busreizen naar uitwedstrijden zorgen deze vrijwilligers voor een hapje en een drankje.

Uiteraard mogen ook de barmedewerkers en de schoonmaakploeg niet vergeten worden, die zich volop inzetten tijdens en na de door de Supportersvereniging georganiseerde activiteiten in en om het clubhuis. Het goede contact met het dagelijkse bestuur van de club is een must om te komen tot geslaagde activiteiten. De Supportersvereniging is bijzonder trots op haar huidige ledenaantal, maar gezien de ambitieuze doelstellingen is het de wens om de komende tijd nog verder te groeien. De contributie bedraagt slechts € 15,00 per jaar, terwijl jonge leden (tot 16 jaar) slechts € 5,00 lidmaatschapsgeld verschuldigd zijn. Voor dit kleine bedrag hebben de leden onder andere recht op deelname aan exclusieve activiteiten, voorrang bij verkoop van wedstrijdkaarten en uiteraard ook het ontvangen van de Presentatiegids. Voor het lidmaatschap kan men zich aanmelden via een e-mail naar sv@quickboys.nl, door een briefje te sturen naar het adres hieronder of door een willekeurig bestuurslid aan te spreken. Elk lid krijgt waar voor zijn of haar geld: de afgelopen jaren heeft de Supportersvereniging zich dubbel en dwars bewezen als een zeer levendige en actieve organisatie.

Het allerbelangrijkste is en blijft dat de leden met een lidmaatschap van de Supportersvereniging laten blijken dat de fantastische en uitzonderlijke voetbalvereniging Quick Boys hen na aan het hart ligt en dat zij de club door dik en dun, in voor- en tegenspoed, willen steunen.

Opgericht
10 februari 1978

Aantal leden
782

Doelstelling
Het steunen van de voetbalvereniging Quick Boys in financiële en materiële zin

Bestuur
Marco van Duijn (voorzitter)
Bart van Kruistum (secretaris)
Guido Meijvogel (penningmeester)
William Maagdelijn (algemeen bestuurslid)
Dirk Ouwehand (algemeen bestuurslid)
Peter Guijt (algemeen bestuurslid)
Johan Zuijderduijn (algemeen bestuurslid)

Postadres: Quick Boys t.a.v. Supportersvereniging
Postbus 95, 2220 AB, Katwijk

E-mail
sv@quickboys.nl