Sfeercommissie Quick Boys, de brug tussen spelers en supporters

De sfeercommissie, van start gegaan in het seizoen 2006-2007, is genesteld onder de vleugels van de Supportersvereniging en heeft als hoofddoel de sfeer rondom de wedstrijden van het eerste elftal van Quick Boys te verhogen. Daarnaast is het mikpunt van de Sfeercommissie om de samenhang tussen de supporters onderling en tussen de supporters en het eerste elftal te vergroten door middel van het organiseren van bijeenkomsten in het Supportershome.

Organisatie

Momenteel zetten elf zeer enthousiaste vrijwilligers zich wekelijks in om een bijdrage te leveren aan de sfeer rondom de (thuis)wedstrijden van het eerste elftal. Daarnaast is de samenwerking met de Supportersvereniging van groot belang. Ook is een goede verstandhouding met het clubbestuur en de wedstrijdorganisatie een must.

Activiteiten

Rondom belangrijke wedstrijden van het vlaggenschip van Quick Boys worden sfeeracties georganiseerd. Dankzij de verkoop van loten en merchandising, de sponsorbijdragen en de inkomsten uit andere acties is de Sfeercommissie in staat om voor aanvang van elk duel de nodige sfeermiddelen in te zetten. Hierbij moet gedacht worden aan de confettikanonnen, de skytubes, de skydancers, de spandoeken, de vlaggen, de confettishooters, de rookmachine en nog veel meer.

De leden van de Sfeercommissie helpen daarnaast de Supportersvereniging bij het organiseren van feesten en leveren hun bedragen aan de altijd zeer geslaagde familiedagen. De traditionele Open Dag is een groot succes en tijdens de sfeervolle Derby-avonden wordt vooruitgekeken op de verschillende derby’s die Quick Boys speelt.

Transparant

Via de officiële website alsmede via het supportersforum worden de supporters op de hoogte gehouden van de acties. Op deze manier is altijd duidelijk welke bestemmingen de opbrengsten hebben.
De Sfeercommissie staat open voor zowel positieve als negatieve kritieken. Goede ideeën en tips zijn altijd welkom. Heb je vragen of wil je soms deel uitmaken van de Sfeercommissie? De leden van de Sfeercommissie kunnen altijd worden aangesproken. Tevens zijn wij bereikbaar via het contactformulier.

Met sfeervolle groeten,

Sfeercommissie Quick Boys