Reclamebureau op zoek naar jou

Op sportpark Nieuw Zuid wordt binnenkort een TV-commercial opgenomen
Voor een nieuwe TV-commercial zijn wij op zoek naar supporters/vrijwilligers van Quick Boys die een speech willen geven voor iemand in hun omgeving die dat echt verdient. De mooiste speeches worden namelijk vaak pas geschreven als iemand overleden is. Maar waarom zou je eigenlijk wachten met iets moois zeggen als het ook vandaag kan? Kom in actie! Er is een onkostenvergoeding beschikbaar van 500 euro.
 
Wil je bijvoorbeeld:
*Je vader bedanken op sportpark Nieuw Zuid waar jullie al jaren samen heengaan?
*Je moeder zeggen dat je trots bent, omdat ze al jaren lang de lekkerste boterhammen inpakt voor de wedstrijd van Quick Boys?
*Je broer, zus, beste vriend of vriendin laten weten dat je zo blij was dat ze er in moeilijke tijden voor je waren?
*Je partner laten weten dat je zo trots bent op wat jullie samen hebben opgebouwd?
 
Elk verhaal is welkom! Laat ons weten voor wie jij wil speechen en waarom. Vertel ons jouw verhaal en wie weet gaan we samen jouw dierbare verrassen. Wacht niet langer en grijp deze kans aan! Reageer voor woensdag 29 augustus. Stuur je verhaal met contactgegevens en een foto van jezelf en degene die je wil verrassen naar mireille@amillionfaces.nl

Let op: het moet natuurlijk wel een verrassing zijn, dus licht degene voor wie je wil speechen niet in! En bedenk ook even dat we natuurlijk gaan filmen, degene voor wie je het gaat doen moet hier natuurlijk wel voor open staan.
 
Houd rekening met de volgende data:
Woensdag 12 september: repetities van je speech
Vrijdag 14 september tot en met 16 september shoot (een van deze dagen zal dan jullie shoot zijn)

Mireille Dubbelaar

A Million Faces
mireille@amillionfaces.nl

Geef een antwoord