Zwerfafval op tribunes en op het sportpark

Laat niet als dank…
Wie kent niet de al bijna 100 jaar oude slagzin ‘Laat niet als dank voor het aangenaam verpozen, ons achter met de schillen en de dozen’? Een zin uit een mediacampagne die opriep om parken en landschappen niet te vervuilen en mensen er toe te bewegen zijn of haar afval in de daarvoor bestemde vuilnisbakken te deponeren.

Toen al, maar nu nog steeds, lijkt het nodig om mensen hierop te blijven attenderen. Ook binnen onze mooie club lijkt dit nodig, omdat het steeds meer opvalt dat afval achteloos wordt achtergelaten op ons sportpark. Keer op keer na wedstrijden van Quick Boys 1 blijft er veel afval achter op de overdekte- en onoverdekte tribune. Afval dat door goedwillende vrijwilligers moet worden opgeruimd. Zeker in een tijd waarin het steeds moeilijker wordt vrijwilligers te vinden die hun kostbare vrije tijd besteden in belang van de club moet dit anders kunnen. Uiteindelijk is het toch een kleine moeite om uw afval in de vuilnisbak te gooien.

Via deze weg luidt dan ook het verzoek om na de wedstrijd bij het verlaten van uw plek uw lege koffiebeker, plastic fles of snoeppapier mee te nemen en in een van de vele vuilnisbakken die op ons sportpark staan te deponeren. Het bestuur rekent op uw medewerking!

Geef een antwoord