Quick Boys O14 ruim langs ADO Den Haag O13

De talenten van morgen maken een goede ontwikkeling door
Het aantrekken van teammanager Dick van Rijn en verzorger Jan-Cees van Duijn inspireerde het team van hoofdtrainer Arjen van der Werf blijkbaar want Quick Boya O14 versloeg het sterke ADO Den Haag O13 met 4-10. 

Op de historische locatie “Het Zuiderpark”  werden we zeer gastvrij ontvangen door het bestuur van ADO Den Haag. Het Zuiderpark midden in een woonwijk gesitueerd ademt echte voetbalhistorie uit. De Quick Boys-spelers waren in het begin toch weer een beetje onder de indruk van de profs en de hele entourage (veel publiek aanwezig). Daarnaast krijgen onze spelers veel minder tijd dan in de eigen competitie, omdat de zeer snelle en behendige Hagenaars direct en continue volop druk zetten waardoor de blauwwitten heel snel moeten handelen. Binnen acht minuten na de aftrap stond Quick Boys dan ook al op een 2-0 achterstand.  

Door veel tegen profclubs te spelen krijgen onze spelers steeds meer ervaring en vertrouwen zodat het nerveuze gevoel en zeer onder de indruk zijn waardoor niet optimaal gepresteerd kan worden tot het verleden zal moeten gaan behoren. Ook de noodzakelijke handelingssnelheid op dit niveau verbetert snel door wedstrijden te spelen tegen teams van Betaald Voetbal Organisaties.

Om 19.00 uur werd er afgetrapt op veld 1 onder leiding van de uitstekend fluitende bondscheidsrechter Davy Verhagen. Na het onwennige begin rechtte Quick Boys de rug en werden er vloeiende combinaties op de grasmat gelegd. De achterstand werd snel omgebogen naar een verdiende 2-4 voorsprong. Leuk om te constateren dat de aanwezige supporters maar ook de tegenstander hun waardering uitspraken over het sportieve maar ook vloeiende combinatiespel van Quick Boys tegen de snelle en behendige spelers van ADO Den Haag. In de tweede helft werd de goede lijn van de eerste helft voortgezet en werd de voorsprong verder uitgebouwd naar 4-10, terwijl Thijs Ouwehand met een geweldige reflex nog een strafschop stopte. Gegeven het goede spel  en resultaten van Quick Boys O14 zullen er ook sterkere tegenstanders worden gezocht in de vorm van het spelen tegen leeftijdsgenoten  bij BVO’s.  Een woord van dank voor de gastvrije ontvangst bij ADO den Haag en complimenten voor de uitstekende organisatie.

Programma Quick Boys O14: vrijdag 14 maart 3e workshop mentale weerbaarheid; 19 maart tactiektraining: theorie en daarna uitvoering op het veld; 24 maart Judo: valbreken en gebruik van fysiek in duels; 31 maart Judo: de-escaleren en; op 2 april een thuiswedstrijd om 18.30 uur tegen Rijnsburgse Boys onder 15. Ook dan bent u natuurlijk weer van harte welkom om onze talenten aan te moedigen.

Geef een antwoord