Quick Boys legt Teijsse en Verplancke vast

De aanvaller en middenvelder komen over van Ter Leede
Met ingang van volgend seizoen spelen Yordi Teijsse en Ronnie Verplancke in het shirt van K.v.v. Quick Boys. Beide spelers zijn momenteel met Ter Leede actief in de Topklasse van de zaterdagamateurs. Teijsse en Verplancke zijn na Henry Opoku (HFC EDO) en Erwin Friebel (DHC) de derde en vierde aanwinst voor het seizoen 2014-2015.

De 21-jarige Teijsse, tweelingbroer van FC Utrecht-speler Kenny Teijsse, is bezig aan zijn tweede seizoen op sportpark Roodemolen. In zijn eerste jaar had de fysiek sterke aanvaller met liefst 23 treffers een groot aandeel in het kampioenschap van Ter Leede in de Hoofdklasse A. In het debuutjaar in de Topklasse is Teijsse met zeven doelpunten momenteel ook de clubtopscorer van de Sassenheimers. Vanwege een vervelende knieblessure heeft de personal trainer na de winterstop veel wedstrijden moeten missen, maar Teijsse heeft goede hoop aan het einde van het seizoen nog in actie te kunnen komen. Op basis van de opinies van de medici zal hij zeker aan het begin van het komende seizoen volledig fit aan de start kunnen verschijnen en kan de blessure door een nu wel correct uitgevoerd herstelprogramma tot het verleden gaan behoren. 

Middenvelder Verplancke (26) speelt nu vier jaar bij de Sassenheimers. De inwoner van Leiden genoot zijn opleiding in de jeugd van ADO Den Haag en Feyenoord en speelde enkele seizoenen in de hoofdmacht van zijn jeugdliefde UVS. Vorig seizoen was Verplancke een van de drijvende krachten in het kampioensteam van Ter Leede. Ook in het huidige seizoen is de spelbepaler een vaste waarde in het elftal van trainer Henk Wisman. Strafschopspecialist Verplancke was tot nu toe één keer trefzeker namens de roodgelen.

Het Technische Management heet Yordi en Ronnie hartelijk welkom bij K.v.v. Quick Boys en hoopt op een langdurige en succesvolle samenwerking op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord