Quick Boys verslaat Oegstgeest in oefenduel: 6-3

Op sportpark De Voscuyl doen veel spelers wedstrijdritme op
Vanwege de winterse weersomstandigheden kon de competitiewedstrijd tussen Quick Boys en Barendrecht geen doorgang vinden. Als gevolg hiervan oefenden de blauwwitten in en tegen Oegstgeest, de ploeg van trainer Arie van Duijn. De zaterdagderdeklasser, die in de competitie strijdt om de titel, werd op een moeilijk bespeelbaar bijveld met 3-6 verslagen.

De eerste helft werd afgesloten met een 1-3 voorsprong voor de blauwwitten. Roel de Vries, een verdediger van Oegstgeest en Maarten Bak waren verantwoordelijk voor de doelpunten. In de rust vond een aantal wisselingen plaats in de ploeg van trainer Jasper de Muijnck.

Na de thee scoorden de bezoekers nog drie doelpunten. Mark van der Plas en Dick van der Toorn (2) vonden het net. Ook Oegstgeest kwam nog twee keer tot scoren. Derhalve eindigde dit doelpuntrijke duel in 3-6.