Voorverkoop Quick Boys – Almere City FC

Een nieuw bekerseizoen staat voor de deur! Op woensdag 31 oktober aanstaande speelt Quick Boys in het kader van de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker tegen de profs van Almere City FC. De aftrap op een ongetwijfeld sfeervol sportpark Nieuw Zuid is om 21:00 uur. Daar moet je bij zijn!

Na het schitterende bekeravontuur van de blauw-witten in het afgelopen seizoen zal de belangstelling voor deze wedstrijd opnieuw zeer groot zijn. De fysieke kaartverkoop zal deze week starten. Ook kan er gebruikgemaakt worden van de online ticketverkoop. Net als vorig seizoen geldt dat iedereen een toegangsbewijs dient aan te schaffen, dus ook de leden van de club! 

Fysieke kaartverkoop
De start van de fysieke kaartverkoop in het clubhuis op Nieuw Zuid begint deze week en wel op:

* donderdag 24 oktober van 20:00 tot 21:30 uur;
* zaterdag 26 oktober van 14:00 tot 14:45 uur.

Online kaartverkoop
Voor deze wedstrijd kunnen ook langs digitale weg toegangskaarten worden aangeschaft. Klik HIER om naar de online kaartverkoop te gaan. Tribunekaarten worden voorlopig alleen tijdens de fysieke verkoopmomenten op Nieuw Zuid aangeboden.

Prijzen
De prijzen van de tickets zijn als volgt:
* Tribuneplaats: € 15,00 (alle leeftijden);
* Staanplaats jeugd tot 14 jaar: € 5,00
;
* Staanplaats overige leeftijden: €10,00.

Het advies is om gebruik te maken van bovengenoemde voorverkoopmomenten op Nieuw Zuid. Voor de bezoekende fans organiseert Almere City FC een eigen kaartverkoop met speciale tickets voor het uitvak.