Aanvaller Tommy Bekooij keert terug op het oude nest

Gepubliceerd op: 18-02-2019 18:42

De Technische Commissie van K.v.v. Quick Boys is verheugd te kunnen mededelen dat Tommy Bekooij volgend seizoen weer terugkeert bij de blauw-witten. De aanvaller, die vorige maand zijn afscheid heeft aangekondigd bij VVSB, tekent een tweejarig contract op sportpark Nieuw Zuid.

Het wordt de tweede periode bij Quick Boys voor de 27-jarige Bekooij. Eerder droeg de geboren Leidenaar het blauw-witte shirt in de seizoenen 2012-2013, 2013-2014 en 2014-2015 voordat de vleugelspits naar Noordwijkerhout verkaste. Op sportpark De Boekhorst groeide Bekooij uit tot een zeer waardevolle speler die in totaal meer dan vijftig keer het net wist te vinden. Tot nu toe scoorde de aanvaller in de huidige jaargang tien doelpunten.

Bekooij heeft desalniettemin besloten om de tweededivisionist te verlaten. "Bij VVSB heb ik heel mooie dingen meegemaakt. Het bereiken van de halve finale van de KNVB-beker in mijn debuutseizoen, met negentien doelpunten als topscorer eindigen in het eerste jaar van de Tweede Divisie. Toch voel ik dat het na vier seizoenen tijd is voor een nieuwe stap. Dat heeft overigens niets met de huidige klassering van VVSB te maken. Het lijkt mij een mooie uitdaging om Quick Boys naar de Tweede Divisie te loodsen, mocht dat dit jaar niet lukken. Want daar hoort de club thuis. Ik ben fysiek op mijn top en heb nu de leeftijd om het beste uit mezelf te halen.”

De goalgetter geeft aan dat veel clubs interesse hebben getoond in hem. "Mijn telefoon heeft in de fik gestaan. De afgelopen weken zijn zeer chaotisch geweest. Ik heb daarom eerst alles rustig op een rijtje gezet. Bij Quick Boys heb ik het beste gevoel gekregen. Ik weet waar ik terecht kom. Het is een fantastische club met een schitterend complex en een geweldige supportersschare. Ook mijn ouders en mijn broertje staan volledig achter mijn keuze. Ik heb enorm veel zin om op Nieuw Zuid te gaan knallen,” besluit de medewerker van een grote meubel- en interieurwinkel in Leiderdorp.

"Wij zijn erg blij dat Tommy voor ons gekozen heeft,” geeft Gert Pluimgraaff aan. "Hij kent de club en komt uit de buurt. Met Tommy krijgt Quick Boys volgend seizoen nog meer mogelijkheden voorin. Hopelijk kan hij zijn goede prestaties van de afgelopen jaren een vervolg geven op Nieuw Zuid,” spreekt het bestuurslid Selectievoetbal de wens uit.

Langs deze weg wordt Tommy Bekooij hartelijk welkom terug geheten en wenst de clubleiding hem veel succes en plezier toe tijdens zijn tweede termijn bij de blauw-witten.

Agenda

 

 

Maak kennis met de BC

Onze Diamantsponsors

Onze DiamantsponsorsNaar het overzicht