Het Supportershome: iedereen is welkom!

De Sfeercommissie organiseert met enige regelmaat bijeenkomsten in het Supportershome. Op die avonden komen supporters bijeen om gezamenlijk vooruit te blikken naar de eerstvolgende wedstrijd van het eerste elftal.

Doel

Het doel van deze avonden is de saamhorigheid onder de supporters te vergroten. Onder het genot van een hapje, een drankje en muziek kan vooruit gekeken worden naar de meest beladen wedstrijden van het seizoen. Incidenteel komen ook enkele spelers van de A-selectie langs, zodat de band tussen de selectie en supporters wordt aangehaald.

Locatie

Sinds de totstandkoming van de nieuwbouw enkele jaren geleden, is de businessclub van Quick Boys verhuisd naar haar nieuwe onderkomen. Hierdoor is de oude locatie vrij komen te staan. Enkele enthousiaste vrijwilligers hebben de locatie onder handen genomen en een nieuwe look gegeven.
De supporters hebben hun onderkomen aangekleed door voetbalshawls van allerlei voetbalclubs uit de hele wereld op te hangen.

Uitnodiging
Op de avonden waarop het Supportershome is geopend, verschijnt op de website een uitnodiging. Iedereen, jong en oud, is welkom. De deuren van het Supportershome zijn geopend van 19:00 uur tot 22:00 uur. Tot ziens in het Supportershome!