Quick Boys Gala 2025

Met groot genoegen nodigt de Galacommissie Quick Boys je uit voor de vijfde editie van het prestigieuze Quick Boys Gala, dat plaats zal vinden op zaterdag 15 februari 2025 in het iconische Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Komende editie belooft een bijzondere avond te worden, vol glamour, gezelligheid en onvergetelijke momenten..

Onder het inspirerende thema “Het verbinden van en trots zijn op onze mooie vereniging Quick Boys” is de nieuw samengestelde galacommissie een sprankelend programma aan het voorbereiden. Dit thema weerspiegelt de kernwaarden van Quick Boys: een hechte gemeenschap waarin saamhorigheid en trots centraal staan.

Tafelverkoop

De tafelverkoop is reeds gestart, er zijn drie soorten tafels te reserveren (Goud, Zilver en Brons) en inmiddels zijn er al een flink aantal tafels verkocht.

Op de speciale Quick Boys Gala-website tref je alle benodigde informatie over het inmiddels vijfde Quick Boys Gala zoals de beschikbare tafeltypes en -prijzen, de leden van de nieuw samengestelde Galacommissie en de historie van het gala. Interesse? Bekijk de website en reserveer een tafel!