Blessurepreventieprogramma bij FMT

Zomertraining gericht op preventie van blessures bij FMT Fysiotherapie Nieuw Zuid

Ben jij bekend met sportblessures en ben je er klaar mee dat ze steeds weer terugkomen? Kom dan tijdens de zomerstop trainen bij FMT Fysiotherapie op Nieuw Zuid! Werk onder begeleiding aan een sterker lichaam, met oefeningen specifiek gericht op het voorkomen van jouw blessure(s). Samen met jou zorgen wij ervoor dat je komend seizoen weer in staat bent topprestaties te leveren op het veld.

fmt_fysiotherapie_nieuw_zuid_katwijk

Start & duur zomertraining

Starten is mogelijk na het einde van het voetbalseizoen en de training zal 6 of 8 weken duren. Trainen kan op vrijwel ieder willekeurig moment (op basis van beschikbaarheid) en geschiedt op afspraak. Tussendoor op vakantie gaan is geen probleem!

Professionele begeleiding

Jullie zullen worden ondersteund middels professionele begeleiding door de sportfysio- therapeuten van FMT Fysiotherapie Nieuw Zuid. Je traint individueel of in groepsverband in onze trainingsruimte, thuis of een combinatie hiervan.

Kosten & vergoedingen

De kosten van de training kunnen (deels) vergoed worden door de zorgverzekeraar. Boven de 18 jaar geldt dit alleen wanneer je aanvullend verzekerd bent. Wij hebben contracten met Zorg en Zekerheid, Achmea en DSW, en alle labels die hieronder vallen. Ben je ouder dan 18 en niet aanvullend verzekerd? Dan bedragen de kosten 12 euro per training.

Inschrijven of informatie vragen?
Bel ons op 071-2058008 of stuur een e-mail naar info@fmtfysiotherapie.nl