Informatie Tribunekaarthouders

Aanstaande zaterdag gaat het seizoen 2020-2021 van start met de thuiswedstrijd Quick Boys – GVVV. Inmiddels zijn we al aardig gewend geraakt aan de genomen COVID-19 maatregelen op ons sportpark die ook rondom competitiewedstrijden onveranderd van kracht zullen zijn.

Dat betekent dat de wedstrijden alleen voor leden van K.v.v. Quick Boys en voor leden van de Businessclub Quick Boys toegankelijk zijn. Als gevolg van de genomen maatregelen is er helaas een beperkt aantal tribuneplaatsen beschikbaar.

De leden met een vaste tribuneplaats hebben, als te doen gebruikelijk, recht op een tribuneplaats. We kunnen echter geen vaste zitplaats aanbieden. Vak E aan de Noord zijde van de overdekte tribune is gereserveerd voor leden met een vaste tribuneplaats. De zitplaatsen waar gebruik van kan worden gemaakt zijn voorzien van een sticker met het 100-jarig logo van Quick Boys. Dit tribune vak is alleen bereikbaar via de trap naar het hoofdveld gelegen nabij de toegangscontrole. De aanwezige stewards verwijzen u, op vertoon van zowel uw ledenpas alsmede de tribunepas, door naar het juiste tribune vak.  

Om de toegangscontrole te vereenvoudigen hebben we voor de vaste tribuneplaatshouders een nieuwe pas aangemaakt. Deze pas kunt u afhalen op donderdagavond vanaf 19.30 uur en op zaterdagmorgen van 10.00 uur tot 13.00 uur.  Na 13:00 uur is het secretariaat gesloten, u kunt de benodigde pas niet afhalen tijdens de wedstrijdmiddag. Indien u nog vragen heeft of er nog zaken onduidelijk zijn kunt u uw vragen stellen bij het afhalen van uw tribunepas.

//ORIGINAL SPORTLINK SCRIPT quickboys.nl