Quick Boys Veiling wederom groot succes

Gepubliceerd op: 31-03-2017 14:42

Deze editie van de befaamde veiling van K.v.v. Quick Boys vond een aantal maanden later plaats gebruikelijk. Maar op vrijdag 24 maart jl. was het eindelijk zover.

Zoals gebruikelijk zijn er tot op het laatste moment nog allerlei kavels door sponsoren en leveranciers beschikbaar gesteld. Dat betekende de nodige organisatie voor de Quick Boys-veilingcommissie maar werd uiteraard enorm gewaardeerd. Ook deze keer was er weer sprake van een grote verscheidenheid aan kavels. Van de bekende korenwijn met paling tot aan Formule I-reizen, en alles wat daartussen zit.

De veiling kwam rustig op gang. Alhoewel de dames die de kavels toonden en rondbrachten dat niet zo zullen hebben ervaren: hun hakken waren aan het eind van de avond flink afgesleten!

veiling_QB_2017

Rond middernacht stond de teller op een halve ton. Absoluut al een heel mooi bedrag, maar daar dachten de veilingmeesters anders over want toen begon het échte werk pas!

Om 01.15 uur werd het laatste kavel geveild. Een aantal aanvullende giften van gulle aanwezigen brachten het totaal uiteindelijk op ruim € 100.000. Dat betekende een evenaring van de voorgaande veiling. Zonder meer een geweldig resultaat, mede met het oog op de diverse bouwprojecten op sportpark Nieuw Zuid. Zo kan een mooie bijdrage worden geleverd aan zaken die op stapel staan zoals vervanging van de koffiecorner, de nieuwe entree, de geplande make-over van het clubhuis en de overkapping van de tribune achter het doel maar ook aan de reeds gerealiseerde vervanging van de lichtmasten.
Niet alleen de penningmeester van Quick Boys zal dit zeer waarderen, maar ieder die de vereniging een warm hart toedraagt.

Graag willen we van de gelegenheid gebruikmaken om iedereen te bedanken die de veiling mogelijk
heeft gemaakt. Uiteraard de veilingmeesters Jaap Meiland en Dick Bader, de dames van Verhees Notarissen, de immer aanwezige voice-over Jan Guijt, de meeschrijvers, de bewaking, de mensen van de Businessclub, de talrijke kaveldames, de complete veilingcommissie, allen die tot op het laatst hun steentje hebben bijgedragen en uiteraard ‘last but not least’ de gulle schenkers van de kavels, sponsoren, kopers en alle andere aanwezigen.

We kunnen terugkijken op een meer dan geslaagde avond. Waarvoor nogmaals dank aan iedereen en ….. dan nu door naar het Quick Boys-gala!

Agenda

21-06-2018

22-06-2018

Haringparty vanaf 17.00 uur

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Koop stenen entree Nieuw Zuid

Onze Diamantsponsors

Onze DiamantsponsorsNaar het overzicht