Hé jij: Achter de borden!

We zien de laatste tijd helaas een toename van het aantal incidenten op onze velden tijdens en na de wedstrijden. Dit gebeurt bij wedstrijden van de JO8 tot aan de JO19 teams. Wij vinden dit als club niet acceptabel en denken na over maatregelen om onacceptabel gedrag tegen te gaan.

Alle kinderen moeten met plezier kunnen voetballen op Nieuw Zuid, en zij moeten niet worden geconfronteerd met scheldpartijen en opstootjes tussen kinderen onderling of tussen ouders en/of bezoekers. Wij hebben hierin een voorbeeldfunctie naar de kinderen toe en moeten ons positief gedragen langs de lijn. Fouten en overtredingen worden gemaakt, maar langs de lijn zullen wij dit toch moeten accepteren en zeker niet hierop overdadig reageren naar de kinderen, scheidsrechter, ouders en/of bezoekers. Om deze trend een halt toe te roepen, vragen wij eenieder hierin zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen.

Een van de maatregelen die per direct ingaat, is dat bezoekers achter de borden moeten plaatsnemen en niet meer op het veld. Het is alleen voor personen die direct aan de wedstrijd deelnemen, inclusief bijbehorende staf en eventuele officiële clubmedia, toegestaan om zich binnen de borden te begeven, dit geldt ook voor de dug-out. Wij rekenen hier op ieders medewerking. Help elkaar eraan te herinneren dat het plezier voorop staat!

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de sfeer op ons mooie sportpark goed blijft en dat we trots kunnen zijn op onze mooie club!