Informatie kaartverkoop Quick Boys Culinair

Quick Boys Culinair is volledig uitverkocht

Ook in 2024 kunnen we weer genieten van een culinair spektakel tijdens de familiedagen. Haute Cuisine Katwijk zal op donderdag 30 mei 2024 (19:00 – 23:00) hun mooiste gerechten en wijnen uit de kast halen. Aangezien wij Katwijkers echte fijnproevers zijn die liever chique hapjes hebben dan “hoops”, zal het druk worden tijdens de kaartverkoop. Lees dus snel verder om meer te weten te komen over hoe je je kaarten kan bemachtigen.

De voorbereidingen van de aankomende familiedagen (28 mei – 1 juni) zijn in volle gang. Een vast onderdeel van de familiedagen is het succesvolle Quick Boys Culinair. Het evenementenplein zal weer worden omgetoverd tot een culinair dorp waar Katwijkse ondernemers u een gevarieerd en culinair menu zullen voorschotelen.

Voor dit evenement is een gelimiteerd aantal van 650 toegangsbewijzen beschikbaar. Vanwege de grote vraag naar tickets is daarom besloten dat tickets alleen worden verkocht aan leden van Quick Boys, enkel en alleen op vertoon van de EIGEN PERSOONLIJKE LEDENPAS samen met identiteitsbewijs. Er kunnen maximaal 2 tickets per persoon worden gekocht en toegang tot Quick Boys Culinair is alleen voor personen 18+.

We hebben tijdens de kaartverkoop voor de bekerwedstrijd tegen AZ gemerkt dat de pinautomaten ons ophouden in de verkoop. Daarin willen we iedereen verzoeken vooraf te pinnen en ZOVEEL MOGELIJK CASH betalen zodat we een goede en snelle doorstroom kunnen garanderen.

Start Kaartverkoop

Wat?

Waar?

Wanneer? 

Kosten?

 

Kaartverkoop Quick Boys Culinair

Clubhuis

17 april van 20:00 – 22:00 (zolang de voorraad strekt)

€50,- p.p. (zoveel mogelijk cash a.u.b.)