Vrijwilligersgala Welzijnskwartier

Op 25 mei 2024 organiseert Welzijnskwartier een Vrijwilligers gala-feest voor mensen die zich inzetten voor de samenleving. Het Katwijks Compliment is een jaarlijkse blijk van waardering vanuit de gemeente Katwijk voor vrijwilligers. Dit jaar vindt de waardering plaats in de vorm van een vrijwilligers gala-feest in Tripodia.

Doe jij iets voor K.v.v. Quick Boys of voor een andere organisatie in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg? Dan ben je van harte welkom bij het vrijwilligersgala van 19:00 tot 22:30 uur. Tijdens deze avond kun je je even een celebrity voelen, laat jezelf vereeuwigen met jouw collega-vrijwilliger en laat een prachtige foto maken, terwijl je over de rode loper loopt. Geniet van live muziek verzorgd door Just4Fun en Sjansee. Wij zorgen voor heerlijke hapjes en drankjes en er is voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.

Katwijks Compliment, fijn dat jij er bent!

In Katwijk zetten duizenden inwoners zich belangeloos in voor de samenleving. Zo staat de één achter de bar bij de hockeyclub en de ander schenkt koffie in het verzorgingstehuis. Vrijwilligers zijn in elke sector niet weg te denken. En dat verdient een enorm compliment, het Katwijks Compliment. Met deze waarderingsactie wil de gemeente Katwijk alle vrijwilligers bedanken die zich dagelijks inzetten.

Aanmelding en informatie

Meld je gratis aan en vermeld daarbij je naam, leeftijd en dat je voor Quick Boys actief bent.
Aanmelden kan via bovenstaande button, scan de QR-code in de onderstaande flyer of stuur een mail naar William Slotboom: williamslotboom@welzijnskwartier.nl