Technische Commissie K.v.v. Quick Boys

Gepubliceerd op: 07-07-2017 09:39

Na het behaalde kampioenschap in 2015-2016 staat Quick Boys voor een nieuwe periode, met nieuwe uitdagingen. Afgelopen seizoen is ervaring opgedaan in de Derde Divisie en nu is het tijd dat de club weer verdere stappen gaat maken die passen bij de ambities.
 
Vanaf komend seizoen zal bij Quick Boys gewerkt worden met een Technische Commissie (TC) die verantwoordelijk wordt voor het aanstellen van de technische staf van Quick Boys 1 en de invulling van de A-selectie. De huidige Technisch Manager Gert Aandewiel gaat zich primair richten op het veldwerk bij de jeugd.
 
De TC krijgt een brede opzet en zal bestaan uit personen met een (verschillende) Quick Boys-achtergrond. Het doel is om nog beter te kunnen waarborgen dat de in het verleden zo succesvolle Quick Boys-cultuur op alle niveaus wordt behouden en versterkt. Daarnaast zal de samenstelling van de TC gericht zijn op meer en specifiekere aandacht voor de verschillende posities: keepers, verdedigers, middenvelders en aanvallers. Tenslotte zullen ook andere aandachtsgebieden aan bod komen, met als voornaamste pijlers de (doorstroming naar Quick Boys 1 van) eigen jeugd en de scouting. Deze vormen een belangrijke basis voor succes. De reeds succesvolle jeugdopleiding krijgt een extra impuls door de nieuwe aanstelling van Gert Aandewiel, die ook deel gaat uitmaken van de TC. De scouting zal verder worden uitgebreid en versterkt, waarbij de leden van de TC uiteraard ook spelers zullen gaan bekijken voor de linie waarvoor ze verantwoordelijk zijn.
 
Namens het bestuur van K.v.v. Quick Boys
Cees Haasnoot
Bestuurslid selectievoetbal

Agenda

29-06-2018

BC sponsortoernooi

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Van Maanen Taarten

Onze Diamantsponsors

Onze DiamantsponsorsNaar het overzicht