K.v.v. Quick Boys gaat door met hoofdtrainer Jan Zoutman

Het Technisch Management van K.v.v. Quick Boys heeft met Jan Zoutman overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis, waardoor de hoofdtrainer ook komend seizoen werkzaam zal zijn op sportpark Nieuw Zuid.

Beide partijen zijn zeer tevreden over de huidige samenwerking. Onder leiding van de 47-jarige Zoutman, in het verleden in dienst van SV Argon, HFC Haarlem, IJsselmeervogels en Jong FC Twente, legden de blauwwitten in zijn debuutjaar beslag op de felbegeerde titel in de Hoofdklasse B. Na een valse start vormde de serie van twintig ongeslagen wedstrijden een stevige basis voor het uitbundig gevierde kampioenschap op zaterdag 14 mei 2016 en de promotie naar de Derde Divisie.
De club hecht veel waarde aan haar eigen identiteit van het eerste elftal. Zoutman schroomt er niet voor om eigen jeugdspelers een kans te geven in de hoofdmacht. Met het vastleggen van de inwoner van Velsen wordt bovendien de continuïteit en kwaliteit binnen de technische staf van de blauwwitten gewaarborgd.

Langs deze weg wordt Jan Zoutman van harte gefeliciteerd met zijn nieuwe contract en wenst de club hem veel plezier en succes toe met de voortzetting van zijn trainerscarrière op Nieuw Zuid.  

Geef een antwoord