Voorbeschouwing Quick Boys - Capelle

Gepubliceerd op: 23-11-2017 21:36

Na de verre uitwedstrijd tegen Jong FC Groningen speelt Quick Boys aanstaande zaterdag weer op vertrouwde bodem. Oude bekende Capelle is te gast in Katwijk. De aftrap op sportpark Nieuw Zuid is om 15:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter S. Veekamp uit Enschede. De wedstrijdbal wordt geschonken door Diamantsponsor Hilverda De Boer uit Aalsmeer. Kom naar Nieuw Zuid en steun Quick Boys in de thuiswedstrijd tegen Capelle!

Onderlinge resultaten
In het verleden stonden Quick Boys en Capelle 26 keer eerder tegenover elkaar in competitieverband. De blauwwitten wonnen elf onderlinge wedstrijden, negen duels eindigden in een overwinning voor de groenhemden, terwijl slechts zes ontmoetingen geen winnaar opleverden. De heenwedstrijd op Nieuw Zuid eindigde vorig seizoen in een doelpuntloos gelijkspel.Acht man
De Slotbewoners liepen afgelopen weekeinde rood aan in het uitduel met DVS’33 Ermelo. Bram de Bruin, Jelle Pollemans en Dave van der Steen werden door scheidsrechter S. Dröge van het veld gestuurd. Ook trainer Winand van Loon moest de tribune gaan opzoeken. Uiteindelijk verloor Capelle met 6-1 van de Ermeloërs.
De uitglijder tegen DVS’33 Ermelo was alweer de vierde nederlaag op rij voor de Capellenaren. De groenhemden waren het seizoen niet heel onaardig begonnen. Inmiddels is Capelle afgegleden naar de vijftiende plaats op de ranglijst.

Gelijkspel in het hoge noorden
Quick Boys speelde afgelopen zaterdag voor de eerste keer gelijk. Op sportpark Corpus den Hoorn deelden de blauwwitten de punt met Jong FC Groningen. In een gelijk opgaande eerste helft creëerden beide ploegen nauwelijks kansen. Na de doelwisseling golfde het spel op en neer. Op ongelukkige wijze kwam Quick Boys op achterstand. Dennis van der Plas, die sterk speelde, wilde een voorzet wegwerken, maar passeerde per abuis zijn eigen doelman. Binnen vijf minuten werd de schade gerepareerd. Aanvoerder Delano a Cohen schoot op schitterende wijze de gelijkmaker binnen: 1-1. Dankzij het gelijkspel moet Quick Boys de derde plaats nu delen met Harkemase Boys.

Fitte selectie
Om de aansluiting met de bovenste ploegen te behouden is een overwinning geboden voor de formatie van trainer Jan Zoutman. De technische staf van de blauwwitten kan een beroep doen op een nagenoeg geheel fitte selectie.Rondje langs de velden
Op de dertiende speeldag in de Derde Divisie A luidt het overige programma als volgt:
DOVO – Spakenburg
Jong FC Volendam – Magreb’90
Scheveningen – Jong FC Groningen
Spijkenisse – Harkemase Boys
VVOG – ODIN’59
Jong Almere City FC – ASWH
ONS Sneek – ACV
Jong FC Twente – DVS’33 Ermelo

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________