Voorbeschouwing VVOG – Quick Boys

Gepubliceerd op: 02-02-2018 14:33

Na de onnodige nederlaag tegen Spakenburg recht Quick Boys deze week de rug in aanloop naar de volgende uitwedstrijd. Morgen (zaterdag) zijn de blauwwitten te gast bij VVOG in Harderwijk. Op sportpark De Strokel zal arbiter S. de Brito Roque de wedstrijd ongetwijfeld in goede banen gaan leiden. De inwoner van Capelle aan den IJssel fluit om 14:30 uur voor de aftrap. Uiteraard organiseert de Supportersvereniging ook een busreis naar Harderwijk.  Reis mee en steun Quick Boys in de uitwedstrijd tegen VVOG!Stand van zaken
Met 28 punten uit 18 duels neemt VVOG momenteel de achtste plaats in. De Harderwijkers begonnen voortvarend aan de competitie met dertien punten uit de eerste vijf duels. Inmiddels is de ploeg van scheidend trainer Hans van Arum weggezakt op de ranglijst. Met acht doelpunten is Pernelly Biya momenteel de clubtopscorer van de groenhemden.

Vorig seizoen
Vorig seizoen finishte VVOG, eveneens debuterend in de Derde Divisie, op de tiende plaats met slechts één punt voorsprong op de blauwwitten. Spits Jeremy de Graaf, inmiddels uitkomend voor GVVV, was goed voor 22 competitietreffers.

Onderlinge resultaten
Sinds de invoering van de eerste klasse in 1970 stonden Quick Boys en VVOG zeventien keer eerder tegenover elkaar. De blauwwitten wonnen acht onderlinge wedstrijden, terwijl drie duels onbeslist eindigden. De Harderwijkers trokken zes keer aan het langste eind. Vorig seizoen won Quick Boys in een bloedstollend duel op sportpark De Strokel dankzij een late treffer van Max van Steen (3-2).Nederlaag op Nieuw Zuid
De heenwedstrijd op Nieuw Zuid eindigde in een 1-2 overwinning voor de bezoekers uit Harderwijk. Namens VVOG opende verdediger Tim Muller voor rust de score. Direct na de hervatting bracht Reda Kharchouch zijn ploeg langszij. Uiteindelijk bekroonde Frank Hol zich tot matchwinnaar door zijn ploeg de drie punten te bezorgen.

Kijkje in eigen keuken
De formatie van trainer Gert Aandewiel is er alles aan gelegen om zich te revancheren voor het onterechte verlies tegen Spakenburg. Met de steun van de hondstrouwe aanhang wil Quick Boys de stijgende lijn, ingezet vlak voor de winterstop, een passend gevolg geven.
De technische staf van de blauwwitten kan geen beroep doen op Reda Kharchouch. De buitenspeler raakte in de week voorafgaand aan de topper tegen Spakenburg geblesseerd aan zijn knie en ontving enkele dagen geleden slechts nieuws. De Amsterdammer is voor langere tijd uitgeschakeld.

Rondje langs de velden
ACV – ODIN’59
DOVO – Scheveningen
Jong FC Volendam – Harkemase Boys
Magreb’90 – Spakenburg
Spijkenisse – Jong FC Twente
ASWH – DVS’33 Ermelo
Jong Almere City FC – ONS Sneek
Jong FC Groningen - Capelle

 

Agenda

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________