K.v.v. Quick Boys verlengt met verdediger Kelvin Maynard

Gepubliceerd op: 01-05-2018 14:35

De Technische Commissie heeft overeenstemming bereikt met Kelvin Maynard over een nieuwe verbintenis. Hierdoor blijft de robuuste mandekker ook in het seizoen 2018-2019 de clubkleuren van K.v.v. Quick Boys verdedigen.De dertigjarige Maynard, bezig aan zijn eerste voetbaljaar op sportpark Nieuw Zuid, is een vaste waarde in het elftal van trainer Gert Aandewiel. De inwoner van Amsterdam heeft weliswaar een groot gedeelte van de eerste seizoenshelft vanwege een vervelende blessure aan zich voorbij moeten laten, maar toont na de winterstop aan een echte aanwinst te zijn voor de blauwwitten. Niet alleen in verdedigend opzicht heeft Maynard zich weten te profileren, ook heeft hij met enige regelmaat het doel van de tegenstander gevonden. De teller staat inmiddels op vier doelpunten.
De Technische Commissie van de club is zeer tevreden over zijn inbreng tot nu toe. Ook de speler in kwestie heeft het prima naar zijn zin op Nieuw Zuid. De contractverlenging is derhalve een logisch gevolg.

Langs deze weg wordt Kelvin Maynard van harte gefeliciteerd met zijn contractverlenging en wenst de clubleiding hem veel plezier en succes toe in zijn tweede seizoen op Nieuw Zuid.

Alles over het Quick Boys Gala 2015

Quick Boys Gala 2015

Maak kennis met de BC

Even aandacht voor

Club van 100...

naar de Club van 100 pagina Word nu lid, klik hier!
______________________