Aanvoerder Jeffrey Ket tekent bij tot medio 2022

In navolging van doelman Paul van der Helm heeft ook Jeffrey Ket met de Technische Commissie van de club overeenstemming bereikt over een nieuw contract. Het contract met de verdediger wordt verlengd tot medio 2022. Door het zetten van zijn handtekening hoopt de aanvoerder zijn medespelers te stimuleren om eveneens op korte termijn bij te tekenen.

Aan de vooravond van het lopende seizoen is de 25-jarige Ket aan de selectie van de blauw-witten toegevoegd. De inwoner van Hoofddorp, die momenteel wordt gehuurd van de Belgische profclub Lommel SK, heeft zich in de eerste maanden van het nieuwe voetbaljaar ontpopt tot een belangrijke schakel in het elftal van trainer Erik Assink. De kersverse vader van zoon Harvey Mason voelt zich als een vis in het water op sportpark Nieuw Zuid en wil dan ook voor langere tijd de samenwerking aangaan met de club.

De Technische Commissie is zeer verheugd met het besluit van Jeffrey Ket en wenst hem veel succes en plezier toe in de komende seizoenen op Nieuw Zuid.

Geef een antwoord