Edwin Grünholz te gast in trainersshow RTV Katwijk

Lachende gezichten op sportpark Nieuw Zuid. Het legioen geniet met volle teugen van de flitsende seizoenstart. Na de zege op TEC (1-3) kreeg ook Rijnsburgse Boys een flinke draai om de oren (4-0). Is het een opmaat naar een hoge eindrangschikking? Het seizoen is weliswaar net begonnen maar de voortekenen zijn goed. Hoofdtrainer Edwin Grünholz beschikt over een uitgebalanceerde selectie en met Danny van den Meiracker is een spits aangetrokken die de klappen van de zweet kent.

Traditiegetrouw trapt de sportredactie van RTV Katwijk het sportseizoen af met ‘de grote trainersshow’, komende vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur. Het recept is simpel: acht hoofdtrainers uit de Tweede en Derde Divisie, een voetbaltafel en een prachtig decor (het sponsorhome van vv Katwijk). Alle ingrediënten derhalve voor een spetterende radioshow. Uiteraard is ook hoofdtrainer Edwin Grünholz van de partij. Luister mee via FM106.8, de weblink http://www.rtvkatwijk.nl/live-radio/ of volg de show live via de Facebook-pagina van RTV Katwijk.

De volgende gasten nemen deel aan de voetbaltafel:

19:00 – 20:00 uur: Derde Divisie met Thomas Duivenvoorden (FC Rijnvogels), Jochem Twisker (Sportlust ’46), Niek Oosterlee (Ter Leede) en Gert-Jan Karsten (SV Urk);

20:00 – 21:00 uur: Tweede Divisie met Anthony Correia (Katwijk), Henk Wisman (Rijnsburgse Boys), Edwin Grünholz (Quick Boys) en Raymond Bronkhorst (FC Lisse).

Verplichte kost voor de liefhebbers van topamateurvoetbal. Komende maandagavond (21:30 uur) wordt in de wekelijkse tv-show een samenvatting uitgezonden van de hoogtepunten uit de grote trainersshow.