Supporters warming-up met H&H vanaf 19:00 uur

Morgen staat de bekerkraker tegen NAC Breda op het programma. Voor sommigen zal dit de eerste keer zijn dat ze mogen meemaken dat ons vlaggenschip het “voor het echie” op mag nemen tegen een betaald voetbalclub. De laatste keer dat dit voorviel was immers meer dan 6 jaar geleden, F.C. Volendam was toen de tegenstander in een wedstrijd die onterecht met 1-3 verloren ging, met onder andere oud-Quick Boys-speler Nick Runderkamp in de gelederen (die ook nog de 1-2 maakte).

Voor de iets oudere supporters staat natuurlijk de vorige ontmoeting met de club uit Breda nog vers op het netvlies. Wat een feest was dat, met onder andere een live aankondiging van Wilfred Genee en Willem van Hanegem vanaf veld 1, die zelf ook zichtbaar genoten van de sfeer tijdens het “slavenkoor” vooraf. “Dit is toch gewoon geweldig” en “Hoe kan Johan (Derksen) nou zeggen dat dit niks meer voorstelt” zijn misschien nog wel uitspraken die men herinnert.

Ook al betreft dit nog maar de eerste ronde in het TOTO KNVB Beker toernooi, willen we er weer een geweldig feest van maken en onze mannen hartstochtelijk aanmoedigen. De SV en QB Tifosi hebben weer alles uit de kast getrokken om er een sfeervolle avond van te maken. Maar uiteraard hebben we ook jullie hulp daarbij nodig.

Daarom vragen we jullie als supporters om minimaal 1 uur voor aanvang aanwezig te zijn.

Vanaf 19:00 zullen onze huis-DJ’s H&H het publiek vanaf het hoofdveld in bekersfeer brengen en de boel flink opzwepen. Er staan ook verschillende sfeeracties voor aanvang gepland, maar deze houden we natuurlijk nog even geheim. In de rust zal Patrick Messemaker nog wat liedjes vanaf veld 1 zingen, en we hopen natuurlijk ook dat daarop iedereen flink zal meezingen.

KOM LAAT JE HOREN, VOOR QUICK BOYS 1 !!!

 

Wat?

Wanneer?

Waar?

Supporters warming-up

31 oktober 19:00

Op een volgepakt Nieuw Zuid

 

Foto’s: Pro Shots & Quick Boys Mediateam