Koop zaterdag je merchandise

Portemonnee in de achterzak, contant geld in de portemonnee, kaartjes in de hand en de kelen goed gesmeerd? Check, check, dubbelcheck…Oh wacht even, mijn Quick Boys-sjaal en -muts!
Heb je die nog niet, of nog niet genoeg? 
Zaterdag vanaf 14:00 uur voor de thuiswedstrijd tegen De Treffers zal er bij het ticketverkoophok weer een tafel staan met allerlei merchandise. Ook de nieuwe lading van de welbekende sjaal is weer verkrijgbaar.

Aanstaande dinsdag moeten natuurlijk alle merchandise uit de kast worden getrokken, van zelfgebreide sjaals en mutsen tot aan de merchandising die de Quick Boys Shop en SV/Tifosi QB verkopen. Daarom zullen de jongens van Tifosi QB zaterdag voor de wedstrijd tegen De Treffers vanaf 14:00 uur paraat staan om allerlei soorten merchandising te verkopen. Van aanstekers tot “CUPFIGHTERS” sjaals, maar ook de inmiddels welbekende “Mijn Kut Club” sjaals zijn weer verkrijgbaar voor maar €10,- per stuk.

Voor andere club gerelateerde zaken zoals mutsen, wanten en dikke truien, kun je zaterdag tot 12:30 uur terecht in de Quick Boys Shop.

Zorg dinsdag met z’n allen voor een geweldige sfeer en sla daarom zaterdag nog je slag om die felbegeerde fan artikelen aan te schaffen, of brei nog even snel door aan je narrenmuts! Laten we de korte zijde van het AFAS Stadion dinsdag volledig blauw en wit kleuren!