Op 15 september werden wij diep getroffen door het droevige nieuws van het overlijden van ons zeer gewaardeerde lid en tevens Lid van Verdienste, Floor van Duijn Sr. Dit kwam slechts tien dagen na het verlies van zijn geliefde vrouw, Dikkie. Met het verlies van Floor van Duijn verliest Quick Boys een ware clubicoon.

Floor mag met recht een clubicoon van Quick Boys genoemd worden. Als speler van ons eerste elftal heeft hij jarenlang een belangrijke bijdrage geleverd aan de successen van de club. Zijn inzet, passie en loyaliteit werden al vroeg in zijn carrière duidelijk. Zijn liefde voor Quick Boys werd later doorgegeven aan zijn zonen Piet, Floor jr en Cees en kleinzonen Sem en Floris, waarvan Floor jr en Sem ook hun naam vereeuwigden in het eerste elftal van de club.

Naast zijn indrukwekkende prestaties op het veld, bleef Floor na zijn actieve carrière betrokken bij de club. Hij was een toegewijd lid van de terreincommissie en stond altijd klaar om zijn bijdrage te leveren aan het onderhoud en behoud van ons sportpark. Zijn toewijding aan Quick Boys was groot, en tijdens de najaars-ALV van 2023 werd hij nog geëerd met zijn 75-jarig lidmaatschap. Dit moment benadrukte nogmaals de diepe band die hij met de club had.

De nalatenschap van Floor van Duijn Sr. is niet alleen te vinden in de successen die hij behaalde of zijn bijdrage achter de schermen, maar vooral in de manier waarop hij een voorbeeld was voor generaties na hem. Zijn onwankelbare liefde voor de club en zijn gemeenschap zal altijd voortleven in de harten van degenen die hem hebben gekend.

Wij wensen zijn kinderen,
Piet en Bea,
Floor en Jaqueline,
Ageeth en Edwin,
Cees en Rosita,

en alle kleinkinderen en achterkleinkinderen, heel veel sterkte met dit grote verlies.

Bestuur K.v.v. Quick Boys
Bestuur B.C. K.v.v. Quick Boys
Supportersvereniging K.v.v. Quick Boys