Quick Boys versterkt vrouwenvoetbal met sponsor De Katwijkse Apotheek

Met trots kunnen wij aankondigen dat De Katwijkse Apotheek, onder leiding van eigenaar Piet Ooms, zich voor de komende vier seizoenen verbindt als hoofdsponsor van het eerste vrouwenteam van Quick Boys. Deze sponsorovereenkomst is een prachtige stap in de verdere ontwikkeling van het vrouwenvoetbal binnen onze club. De betrokkenheid van De Katwijkse Apotheek bij Quick Boys is niet nieuw; Piet Ooms steunt al jaren onze jeugdteams en laat hiermee zien dat hij niet alleen oog heeft voor zijn bedrijf, maar ook voor de samenleving waarvan hij deel uitmaakt.

Een sterke samenwerking voor een sterk team

De keuze van De Katwijkse Apotheek om het eerste vrouwenteam te sponsoren, onderstreept het groeiende belang en de ontwikkeling van vrouwenvoetbal binnen Quick Boys. Vrouwenvoetbal is een wezenlijk onderdeel van onze vereniging, en met dit sponsorschap zetten we een volgende stap richting een duurzame en succesvolle toekomst voor ons vrouwenvoetbal. Quick Boys is ambitieus en streeft naar uitstekende prestaties op het veld, zowel bij de mannen als de vrouwen. Dit partnerschap zal ons helpen om die ambities te verwezenlijken en verder te bouwen aan de groei van het vrouwenvoetbal​​.

Katwijkse Apotheek: Betrokken en betrouwbaar

De Katwijkse Apotheek, gelegen in het hart van Katwijk, biedt een breed scala aan diensten op het gebied van geneesmiddelen en gezondheidszorg. Bekend om hun deskundige advies en klantgerichte aanpak, streeft de apotheek ernaar om de gezondheid en het welzijn van haar cliënten te bevorderen. Naast de reguliere apotheekdiensten is De Katwijkse Apotheek altijd bereid om een stap extra te zetten voor de Katwijkse gemeenschap, zoals blijkt uit hun sponsoring van diverse lokale sportclubs en maatschappelijke initiatieven. Deze betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en het streven naar gezondheid maken hen tot een waardevolle partner voor Quick Boys​.

Meer dan voetbal: betrokkenheid bij de gemeenschap

De Katwijkse Apotheek staat bekend om zijn sterke lokale betrokkenheid. Door verschillende sportverenigingen en initiatieven te ondersteunen, draagt het bedrijf actief bij aan de ontwikkeling van de Katwijkse samenleving. Dat de apotheek nu de stap maakt naar het hoofdsponsorschap van ons eerste vrouwenteam, past bij de visie van zowel het bedrijf als Quick Boys: samen de krachten bundelen voor een sterkere gemeenschap. 

Op weg naar de toekomst

Met deze sponsorovereenkomst zetten Quick Boys en De Katwijkse Apotheek samen weer een stap vooruit. Wij zijn dan ook trots dat een betrokken ondernemer als Piet Ooms ervoor kiest om met zijn bedrijf dit nieuwe hoofdstuk te openen voor ons vrouwenvoetbal. Wij kijken uit naar de komende seizoenen en naar een succesvolle samenwerking die verder reikt dan alleen sport.

Wij bedanken De Katwijkse Apotheek en Piet Ooms voor het vertrouwen in onze club en in de toekomst van het vrouwenvoetbal. Samen gaan we voor mooie resultaten, zowel op als naast het veld!