Overleg collectieve QB Support

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is voor de supporters al van start gegaan
Maandagavond 29 juni j.l. heeft een aantal afgevaardigden van verschillende supportersgeledingen, voorzitter Huug van Duijn en trainer Jasper de Muijnck met elkaar van gedachten gewisseld om te komen tot collectieve ondersteuning van ons eerste elftal. In alle openheid zijn de meningen uitgewisseld waarbij onder andere de huidige support werd vergeleken met de wijze van supporting van enkele jaren geleden. Bijzonder bij Quick Boys is immers de grote- en trouwe supportersschare; deze is echter de laatste jaren teveel versnipperd vanwege de nieuwbouw met als gevolg dat deze in in veel mindere mate als een ondersteunende kracht wordt gezien en gevoeld.
Alle geledingen zijn het erover eens dat het centraliseren van de verschillende geledingen de eerste stap dient te zijn. De centrale (supporters)plaats zal de noord-westelijke hoek (o.a. de Trap) moeten zijn. Aan die plaats hebben en houden de supporters de beste herinneringen als het gaat om de collectieve ondersteuning van ons eerste elftal.
Ook is er gesproken over de rol van de spelers en hoe te komen tot een open wisselwerking voor, tijdens en na de gespeelde (thuis)wedstrijden.
De afspraak is gemaakt dat de aanwezigen de besproken punten met hun achterban(nen) bespreken. Indien dit draagvlak krijgt, zal tijdens de komende vriendschappelijke wedstrijden worden geprobeerd om de supportersgroepen te centraliseren in het noordwestelijke deel van de sta-zittribune. 
Op vrijdagavond 4 september aanstaande, voorafgaande aan de eerst thuis(competitie)wedstrijd tegen ARC, wordt in het Supportershome een (massale) avond gehouden waarbij dit onderwerp voor alle supporters nogmaals voor het voetlicht zal worden gebracht. Aanstaande zaterdag zullen de banden tussen de diverse supporterskernen worden versterkt als diverse teams tegenover elkaar staan tijdens het eerste Quick Boys Strandvoetbaltoernooi, dat als een zeer goed initiatief wordt geschouwd.

Geef een antwoord