QBBBQ

Na afloop van het prestigieuze strandvoetbaltoernooi vindt op sportpark Nieuw Zuid de jaarlijkse QBBBQ plaats
De zomerstop. Terwijl vrouwlief weer opgelucht kan ademhalen, baalt menig supporter stevig van deze voetballoze periode. Een aantal maanden zonder zijn favoriete sport. Even niet juichen na een doelpunt, even geen commentaar op de scheidsrechter na de zoveelste dubieuze beslissing en even niet teleurgesteld naar huis na een kansloze nederlaag. Kortom: gedurende de zomerstop voelt de supporter een leegte.

In samenwerking met de Supportersvereniging Quick Boys organiseert de Sfeercommissie daarom een supportersbarbecue, de zogenaamde QBBBQ. Op deze wijze kunnen de supporters proberen de leegte die ontstaat tijdens de zomerstop letterlijk en figuurlijk op te vullen. Een gezellig samenzijn voor jong en oud.

Deze QBBBQ vindt plaats op zaterdag 13 juli op het plein vóór het Supportershome (de oude businessruimte). Mede dankzij sponsoren is de organisatie erin geslaagd om de prijs zeer betaalbaar te houden. Voor slechts € 10,= per persoon kan worden deelgenomen aan een zeer uitgebreide en luxe barbecue.
Aangezien de QBBBQ in het teken staat van het jubileum van het Quick Boys Strandvoetbaltoernooi zal de Katwijkse coverband West Coast een optreden verzorgen!

Heb je zin om onder het genot van een hapje en een drankje de sleur van een voetballoze periode te doorbreken, geef je dan op voor de QBBBQ via strandvoetbal@quickboys.nl.

Geef een antwoord