Hendrik van Beelen winnaar Eeterij Neefies Man-of-the-Match bokaal

De middenvelder nam de bokaal en de bijbehorende dinercheque in ontvangst uit handen van Pieter van Klaveren van Eeterij Neefies
Hendrik van Beelen is winnaar geworden van de Eeterij Neefies Man-of-the-Match bokaal van het seizoen 2010-2011. De middenvelder, die twee seizoenen geleden eveneens won, ontving uit handen van Pieter van Klaveren van het restaurant de felbegeerde bokaal en bijbehorende dinercheque.

De Eeterij Neefies “Man-of-the-Match” bokaal is een initiatief van het supportersforum van Quick Boys. Elke week stellen de forumleden een top drie van beste spelers samen. De scores zijn bijgehouden door het forumbeheer en uiteindelijk is de eindstand bekendgemaakt. Met ruime voorsprong op keeper Martijn de Zwart werd Van Beelen door de forumbezoekers verkozen tot winnaar van de Eeterij Neefies Man-of-the-Match bokaal. Saillant detail is dat De Zwart, die nu uitkomt voor ADO Den Haag, door de deskundigen werd verkozen tot speler van het jaar, gevolgd door Van Beelen. 

Sinds vijf jaar heeft Eeterij Neefies haar naam verbonden aan de “Man-of-the-Match” bokaal. Het gezellige restaurant weet de spelers op een juiste manier te prikkelen door bij de verkiezing een dinercheque voor de winnaar in het vooruitzicht te stellen. Ook de fraaie bokaal krijgt ongetwijfeld een eervolle plaats in het huis van de gelukkige.

Het forumbeheer en Eeterij Neefies wil Hendrik van Beelen van harte feliciteren met deze prijs en wenst hem een fijne avond tafelen in het restaurant aan de E.A. Borgerstraat 28A in Katwijk.

Geef een antwoord