Contributie nog niet betaald, geen gratis toegang!?

Oproep aan alle leden om contributie te voldoen voor 1 september aanstaande
Zaterdag 5 september a.s. staat de eerste thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen sv ARC op het programma. Als gebruikelijk hebben de QB leden gratis toegang tot de thuiswedstrijden van het eerste elftal op vertoon van hun te scannen ledenpas.
De gratis toegang is alleen mogelijk indien de contributie voor het seizoen 2009-2010 is betaald voor 1 september a.s.
Het is ook mogelijk om de contributie zaterdag 29 augustus van 10.00 – 12.00 uur op het secretariaat te betalen.

De leden die middels automatische incasso de contributie hebben betaald, behoeven zich geen zorgen te maken en dit geldt ook voor de leden die hun contributie intussen hebben overgemaakt / betaald.
De passen van de desbetreffende leden worden in het scan(netwerk)systeem gebracht en voor hen zal de toegang probleemloos verlopen.
De leden die nog niet hebben betaald zijn nog niet opgenomen in het scansysteem en zij hebben derhalve geen gratis toegang tot het moment dat de contributie is overgemaakt / betaald. Deze leden dienen derhalve een toegangskaart te kopen.

Ingang Noord, aanpassingen
Met name rondom de ingang Noord zijn / worden een aantal logistieke aanpassingen gecreëerd opdat de toegang en doorloop te verbeteren.
In een berichtgeving, voorafgaande aan de eerste thuis(competitie)wedstrijd tegen sv ARC, worden de aanpassingen en maatregelen gecommuniceerd. 

Geef een antwoord