Uitreiking Presentatiegids vindt aanstaande donderdag plaats

Het jaarlijkse pronkstuk van de Supportersvereniging wordt vanaf 21:30 uur gepresenteerd in het clubhuis
Gedurende de zomerstop lijkt de hele club stil te staan. Niets is minder waar. Achter de schermen zijn vele vrijwilligers beziggeweest om sportpark Nieuw Zuid seizoensklaar te maken. Het indelen van de elftallen en het verwerken van diverse administratieve zaken gebeuren tijdens de zomermaanden. Ook wordt hard gewerkt aan de realisatie van de traditionele Presentatiegids van de Supportersvereniging.

Aanstaande donderdag vanaf 21:30 uur vindt de uitreiking van de Presentatiegids plaats. Nadat de A-selectie door de technische staf aan de aanwezigen wordt voorgesteld, zal clubvoorzitter Huug van Duijn het eerste exemplaar van de Presentatiegids van het seizoen 2009-2010 in ontvangst nemen uit handen van Simon de Jong, de voorzitter van de Supportersvereniging. Als gevolg hiervan is het clubhuis slechts beperkt toegankelijk.

Ook dit jaar zijn de makers van de gids erin geslaagd een prachtig pronkstuk met een zeer herkenbaar en passend thema uit te brengen. Overigens kunnen de leden van de Supportersvereniging de gids vanaf vrijdag op de deurmat verwachten. Nieuwe leden mogen de Presentatiegids als welkomstgeschenk ontvangen.

Geef een antwoord