Toegang tot sportpark Nieuw Zuid – vervolg

Mogelijkheid tot aanvragen Quick Boys vrijstellingspas voor stalling vervoersmiddel nabij hoofdveld
Vorige week zijn op de website enkele richtlijnen genoemd betreffende de toegang bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Eén van de richtlijnen is het verbod om  vervoersmiddelen (fiets, auto, e.d.) nabij het hoofdveld te stallen.

Een verbod dat voor iedereen geldt maar ……
De bezoekers die slecht ter been zijn (minder valide) houden de mogelijkheid om hun vervoersmiddel (fiets, scootmobiel, e.d.) nabij het hoofdveld te plaatsen.
Voor de minder valide bezoekers is er de mogelijkheid om een speciale Quick Boys vrijstellingspas te verkrijgen. Deze passen zullen in beperkte mate worden uitgegeven. 

Het mogen parkeren van auto’s nabij het hoofdveld zal overigens alleen op basis van een uitermate gemotiveerd verzoek worden gehonoreerd.
Er kunnen immers nauwelijks / geen auto’s worden geparkeerd in de directe nabijheid van het hoofdveld.
Op vertoon van de speciale pas kan probleemloos de toegang worden gepasseerd. De toegangspas is te verkrijgen op het secretariaat vanaf woensdag 16 september 2009.

Update: Toegangsprijs mindervalide / gehandicapte bezoekers

Tot op heden was het onduidelijk tegen welke toegangsprijs mindervalide / gehandicapte bezoekers de wedstrijden van QB1 kunnen bezoeken.
Vanaf zaterdag 10 oktober a.s. is hierover geen onduidelijkheid meer. Voor mindervalide / gehandicapte bezoekers geldt het gereduceerde tarief van  5 euro.

Bestuur
K.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord