Beloften winnen eerste wedstrijd van het seizoen met 1-0 van Concordia

De Beloftencompetitie is weer begonnen. Dit seizoen strijden 20 beloftenteams voor de titel voor beste elftal met spelers onder de 23 jaar. Zie www.quickboys.tv voor de nabeschouwing.
Quick Boys is ingedeeld in een poule A met Ter Leede, UVS, Concordia en SJC. De nummers één en twee gaan door naar de kwartfinales. Vanavond stond de eerste wedstrijd op het programma. Deze werd afgewerkt op Nieuw Zuid tegen Concordia. Quick Boys startte gretig en Concordia liet zich al snel terugdringen op eigen helft. Iets wat tot het einde van de wedstrijd niet zou veranderen.

De enige goal in deze wedstrijd kwam vanaf de penaltystip. Thomas Dijk werd gevloerd in het zestienmetergebied, waarna Jaber Akhrif het vonnis mocht voltrekken. Na rust werd het klasseverschil nog duidelijker dan in de eerste helft en was het eenrichtingsverkeer naar het strafschopgebied van Concordia.

Quick Boys kwam nog een keer tot scoren toen een verdediger van Concordia de bal niet goed kon wegwerken en deze in bezit kwam van Jaber Akhrif. Vreemd genoeg werd deze goal afgekeurd omdat de grensrechter buitenspel had geconstateerd. Dat er verder niet meer gescoord werd, konden de blauwwitten alleen zichzelf aanrekenen.

De 2e speelronde is op 20 oktober. Quick Boys is echter vrij deze ronde en zal in speelronde 3 op 10 november thuis spelen tegen SJC.

De overige poules bestaan uit:

Poule B: Rijnsburgse Boys, VVSB, Valken ’68, RCL en DHC
Poule C: Katwijk, Noordwijk, Foreholte, Teylingen en Alphense Boys
Poule D: Scheveningen, RKAVV, Voorschoten ’97, Vitesse Delft en Westlandia

Kijk op www.quickboys.tv voor de nabeschouwing.

Geef een antwoord