Recentelijk zijn er weer een aantal nieuwe Quick Boys websites online gegaan.

Laatste ontwikkelingen vanuit de MultiMedia & Communicatie Commissie
Het webteam, onderdeel van de MultiMedia & Communicatie Commissie (MM&C), heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten. Nadat eerder de nieuwe website van QuickBoys.TV definitief is opgeleverd, kunnen nu de volgende websites worden bijgeschreven:

Nieuwe website van de Business Club – bc.quickboys.nl
Deze website is net als teamsites (zie hieronder) gekoppeld aan de database van www.quickboys.nl waardoor alle wedstrijdzaken van het eerste elftal automatisch worden overgenomen. De website zal daarmee actueler zijn dan ooit. Uiteraard zal de berichtgeving eveneens zijn afgestemd op de sponsorgemeenschap van Quick Boys.

Overzicht site van de Quick Boys Jeugdopleiding – jeugd.quickboys.nl
In één oogopslag zien wat de uitslagen zijn van de jeugdselecties, hun posities op de ranglijsten en de programma’s van de volgende speelrondes? Dat kan. Onderaan deze pagina staan:

Afzonderlijke teamsites van de A1 , A2 , B1 , B2 , C1 , C2 , D1 en D2
Elk jeugdselectieteam heeft een eigen site waar actuele informatie te zien is, zoals uitslagen en standen, maar tevens voor- en/of nabeschouwingen, eventueel voorzien van foto’s.

Programma en Uitslagen – uitslagen.quickboys.nl
De uitslagenpagina is alweer even online, maar begint nu echt een vlucht te nemen. Elke zaterdag verrichten de beide wedstrijdsecretariaten (jeugd en senioren) een uitstekende job door alle uitslagen zo snel mogelijk in te voeren. Daarnaast staat het programma van de volgende speelronde in de loop van de week online. Ook uitslagen van de vorige speelronde zijn te benaderen. Dit kan door bovenaan de pagina op “Volgende week” respectievelijk “Vorige week” te klikken.

Fotoalbum – fotos.quickboys.nl
Deze website is ook al even in de lucht en begint al aardig gevuld te raken. Standaard verschijnen hier de wedstrijdfoto’s van het eerste elftal welke clubfotograaf Hans van Duijn maakt, maar ook verschijnen foto’s van andere Quick Boys-elftallen (door o.a. Dolf van de Meij) op deze site.

Aan de linkerzijde zullen de logo’s en de linken naar de sites, zoals hierboven zijn vermeld, uiteraard al enige aandacht hebben getrokken.

Interesse in een eigen QB-team website?
Voor alle Quick Boys-elftallen bestaat de mogelijkheid om ook een teamsite te beginnen. De teamsite zal eenzelfde soort informatie bevatten als de informatie rondom het eerste elftal op www.quickboys.nl en zijn als dusdanig ook zelf te beheren.
De website zal volwaardig zijn, in hetzelfde blauw-witte jasje als deze website en bevat spelersgegevens, foto’s, standen, statistieken, mogelijkheid tot publiceren verslagen met foto’s, etc. Mocht je geïnteresseerd zijn en wil je verder worden geïnformeerd over de mogelijkheden en de onkosten, neem dan contact op met het webteam .
Enkele voorbeelden van teamsites: qb5.quickboys.nl , qbf8.quickboys.nl en uiteraard ook de eerder genoemde jeugdselectieteams.

Overige ontwikkelingen – Schermen op sportpark Nieuw Zuid:
Ook de schermen op sportpark Nieuw Zuid, te vinden in het clubhuis, de bestuurskamer, het sponsorhome en het supportershome worden sinds kort gebruikt om actuele informatie te tonen. Nieuwste ontwikkeling is de lichtkrant onderaan het scherm met actuele uitslagen op de wedstrijddagen. Deze informatievoorziening zal komende periode verder worden uitgebreid. Ook zullen technische onvolkomenheden worden aangepakt.

Aansluiten bij een van de teams van de MM&C Commissie? 
Wekt dit alles jouw interesse en zou je deel willen uitmaken van een van onze teams? We zijn nog altijd op zoek naar technische mensen met web-ervaring (of leergierige hobbyisten) en mensen die het videoteam willen versterken (camera- en/of montagewerk). Neem daarvoor contact op via het contactformulier.

Oproep: wellicht een PC of PC-onderdelen over?
Het webteam is naarstig op zoek naar één of meerdere PC’s, liefst niet te oud. Deze zullen worden ingezet voor verdere activiteiten aangaande hetgeen hierboven allemaal beschreven staat. Mocht u/je een PC over hebben of wellicht met kapotte apparatuur zitten waarvan we wellicht onderdelen kunnen hergebruiken, gelieve dit kenbaar te maken via het contactformulier. Bij voorbaat dank.

Geef een antwoord