Corry Ouwehand overleden

Afgelopen zondagmiddag 6 december is na een ernstige ziekte overleden ons Lid van Verdienste Corry Ouwehand – de Jong
Corry mocht de leeftijd van 73 jaar bereiken. Corry was jarenlang de spil waar alles om draaide in de toenmalige bestuursruimte van Quick Boys (momenteel  o.m. in gebruik als supportershome). Ten opzichte van bezoekende verenigingen, scheidsrechters,  KNVB-bestuurders en andere officials was zij dikwijls het eerste aanspreekpunt namens Quick Boys.
Samen met haar echtgenoot Huig Ouwehand, die vanaf 1964 tot aan zijn overlijden in 2000 als secretaris leiding gaf aan onze vereniging, voerde zij de scepter in deze bestuursruimte en op het secretariaat.  Zonder dat haar functie was omschreven, vulde zij die voor de volle 100% belangeloos in, in dienst van de vereniging die haar zo lief was. Doordeweeks en op de zaterdagen, van vroeg tot laat.  Zij stond haar man in Quick Boys zaken met raad en daad terzijde. En ook waste zij tientallen jaren lang de tenues van de Quick Boys-selectieteams.

In de onlangs gehouden  najaarsledenvergadering heeft Corry haar speldje voor het 40-jarig lidmaatschap nog mogen ontvangen uit handen van de voorzitter. 

Quick Boys wil Corry gedenken als een zeer trouw lid, dat intensief betrokken was bij het wel  en wee van de club en daarmee over een reeks van jaren sterk heeft bijgedragen aan de verdere bloei en groei van onze vereniging. Wij wensen de naaste familie veel sterkte toe om dit gevoelige verlies  te dragen en te verwerken.

Er is gelegenheid tot condoleren op woensdagavond 9 december van 19.00 tot 21.00 uur in het supportershome van Quick Boys aan de Laan van Nieuw Zuid in Katwijk.
De uitvaartdienst wordt gehouden op donderdag 10 december om 14.30 uur in de aula van de algemene begraafplaats Duinrust aan de Parklaan te Katwijk aan Zee.  Aansluitend zal dan de begrafenis plaatsvinden. Hierna kan nog worden gecondoleerd in het supportershome van Quick Boys. Corry hield van bloemen.

Bestuur K.v.v. Quick Boys
Bestuur Business Club Quick Boys
Bestuur supportersvereniging Quick Boys

(bijgesloten de rouwadvertentie van de familie Ouwehand)

Geef een antwoord